Palvelunumero: 050 554 8032
myynti@reinontupa.fi

Hirvivaara hämmästyttää!

Botnia Events - turvallisesti mukavaa!
"Sometimes the coolest places are found right nearby. Went to Reinon Tupa today just one hour away from Vaasa. An amazing place with beautiful cottages and great atmosphere, filled with stories and the spirit of the old finnish ways." – Blogger (Nästa Äventyr)

Hirvivaara hämmästyttää!

Suomen vetonauloina pidetään kaunista luontoa, rauhaa ja hiljaisuutta. Tätä on tarjolla yllinkyllin myös Hirvivaarassa Reinon Tuvalla. Hirvivaarassa maisemat ovat aidon SUOmalaisia ja lähimpään naapuriin on noin kymmenen kilometriä.

Pihaa koristavat vanhat hirsirakennukset ja tulisijalla sekä lämpimillä taljoilla varustettu kota. Sisällä tuvassa ovat wanhat ajat läsnä, nostalgiset ja tarinaa täynnä olevat esineet ja yksityiskohdat luovat tuvan ainutlaatuisen tunnelman. Hirvivaarassa yhdistyy suomalaisen erämaan taika, metsästyskulttuuri, savusaunan pehmeät löylyt sekä metsän maut lautasilla.

Lunta ja luonnon lumoa ei tarvitse lähteä etsimään lappiin asti, Hirvivaarassa sitä riittää!

Kaikki tämä hämmästyttää niin ulkomaiset, kuin kotimaisetkin vieraat. Tule nauttimaan ainutlaatuisesta päivästä kanssamme! Ohjelma, aikataulut, menut – kaikki on räätälöitävissä toiveiden ja budjetin mukaan.

Ota yhteyttä, teemme teille ohjelmaehdotuksen.

Tutustu ja pyydä tarjous! »